

www.nice.az » Ordan-Burdan » Şokolad souslu almalı toplar
Şokolad souslu almalı toplar
Bu xəbəri dostlarınla paylaş:

Vəsaitlər
- 3 ədəd alma
- 2 paket petibör biskvit
- 1 çay stəkanı döyülmüş qoz
- 1 çay qaşığı darçın
Üstü üçün:
- Yarım paket tünd şokolad sous
Hazırlanması:
1 - Almaların qabıqlarını soyub rəndələyin.
2 - Çox suyu çıxıbsa, təmiz bir tənzif arasında almaları sıxın.
3 - Bisküviləri robotdan keçirib almanın üstünə əlavə edin.
4 - İçinə qozu və darçını əlavə edib yoğurun.
5 - İri toplar halında yumrulayın və soyuducuda soyudun.
6 - Yarım paket hazır tünd şokolad sousunu üzərindəki çəkərək
hazırlayın.
7 - Şokolad sousu ilıq olduqdan sonra almaların üzərinə tökərək xidmət edin.
Hazırlayarkən içinə sevginizi qatmağı unutmayın.. Nuş Olsun..
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınız ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
|
Müəllif: vusaal |
Baxış sayı : 615 |
Rəylərin sayı (7) |
22 avqust 2011




|
| ||||
|
|

Məlumat
"Qonaq" kimi daxil olan ziyarətçilər saytda rəylərin bildirə bilməzlər.Zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya öz hesabınızla sayta daxil olun!