TƏQVİM

«    May 2025    »
BeÇaÇCaCŞB
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

ONLİNE

Hal-hazırda saytda 135 nəfər

.İstifadəçilər: 0
Tapılmadı.

.Robotlar: 0
Tapılmadı.

.Qonaqlar: 135

.Saytda olan son 20 istifadəçi
2Karona adopingBum
amerika Ashleynig
Ateist azefefo
Danielseego Darknight
Deerlip eagewsjes
edurnenok efygas
Falaexalp HymanPer
ijuxobajo JosueJeOli
LeGaCy M1rZ3
MelvinTog vasif_275

Admin | Baş Redaktor | Redaktor
VIP user | Briliant user | Gold user
Silver user | Active user

TOP XƏBƏRLƏR

TƏSADÜFİ XƏBƏR

Yaşıl məktəb

İndoneziyada yerləşən bu məktəb digər məktəblərdən çox fərqlənir...Ətraflı oxu

QAN YADDAŞIMIZ

 Xocalı - 26.02.1992
 Şuşa - 08.05.1992
 Laçın - 17.05.1992
 Xocavənd - 02.10.1992
 Kəlbəcər - 02.04.1993
 Ağdərə - 07.07.1993
 Ağdam - 23.07.1993
 Cəbrayıl - 23.08.1993
 Füzuli - 23.08.1993
 Qubadlı - 31.08.1993
 Zəngilan - 29.10.1993

REKLAM

sms.nice.az

FACEBOOK PAGE

DOST SAYTLARI

www.nice.az » Maraqlı Məlumatlar » Mətbəxdə köməyinizə çatacaq məsləhətlər

Mətbəxdə köməyinizə çatacaq məsləhətlər

 (səs sayı: 1)

Bu xəbəri dostlarınla paylaş:
Mətbəxdə köməyinizə çatacaq məsləhətlər

Mətbəxdə köməyinizə çatacaq məsləhətlər

Ət suyu bişərkən odun vəziyyəti çox əhəmiyyətlidir. Suyunu alacağınız əti əvvəl çox qüvvətli temperaturda qaynadıb köpüyünü almalı, sonra yüngül odda qaynamağa qoymaq laızmdır. Bu müddət içində ətin dadının və ləzzətinin qazanın içində qalıb isinməsi üçün mümkünsə qapağın kənarını xəmirli etmək lazımdır.

Dolmanıza yeni bir dad qatmaq üçün içinə qızarmış ya da parçalanmış şabalıd qatmağı təcrübə edin.

Paxlanı əvvəl qaynadıb daha sonra qılcıklarını almaqda fayda var. Beləcə vitaminləri də getməyəcək.

Bəzən sobada bişirdikləriniz quruyar və sərtləşər. Bunun qarşısını almaq üçün sobanın içinə bir stəkan qədər su qoyun. Görəcəksiniz bişirdikləriniz tez qovrulub qurumayacaq.

Yoğurduğunuz xəmirin yüngül olması üçün bir miqdar mineral su qata bilərsiniz.

Qızartmada ət bişirərkən ətin bir üzü bir az saralıb. Çox gözlətmədən ikinci üzü bildiyiniz kimi bişirin, sonra yenə bir üzü iki, o biri üzü bir dəfə bişirin, daha yumşaq olacaq.

Balığın yaxşı qızarması üçün əvvəl bir az südün içinə batırın. Sonra unlayıb tavaya atın.

Evdə edilən marmeladların içinə bir neçə dənə dənəsiz kişmiş atılsa daha gözəl bir rəng qazanar.

Çuğunduru qaynadarkən içinə saplarını da qoysanız rəngi daha qırmızı olar. Hətta bir qaşıq da sirkə tökün.

Bişirəcəyiniz plovun dənə-dənə və ağ olması üçün qazana nazik bir dilim limon qoyun.

Pizzanızın daha yumşaq olması üçün xəmirə sadə unun yanında kartof nişastası da qatın.

Pudinqin ununu az qoyduğunuz üçün yumşaq oldusa, ən yaxşısı yenidən un qatmaq yerinə bir qaşıqla krem halına gələnə qədər yaxşıca hazırlamaqdır.

Cem hazırlayarkən qaynarkən qarışdırmaq lazım olsa şübhəsiz taxta qaşıqla qarışdırılmalıdır.


Hörmətli ziyarətçi, Siz qeydiyyatdan keçməmiş istifadəçi kimi sayta daxil olmusunuz.
Biz Sizə qeydiyyatdan keçməyi və ya öz adınız ilə sayta daxil olmağı məsləhət görürük.
| Müəllif: Sparrow | Baxış sayı : 875 | Rəylərin sayı (5) | 2 aprel 2011

Mövzuya oxşar xəbərlər:

Südün bəzi faydaları
Südün bəzi faydaları
Süd dəri paltarları və ayaqqabını parladır
Şokoladlı Dondurma Resepti
Şokoladlı Dondurma Resepti
Şokoladlı Dondurma Resepti
Ballı tort
Ballı tort
Ballı tort resepti
Qış aylarında dəri baxımı
Qış aylarında dəri baxımı
Qış aylarında dəri baxımı Qış soyuqlarında dərinin quruduğu, çatladığı və köhnəldiyi, hava çirkliliyinin də təsiriylə dəridə ləkələnilmələrin hətta qara nöqtələrin artdığı bildirildi. ...

Səhifəni çap et
Sparrow (Offline)
Əlavə edilən tarix 3 iyul 2011 13:42 | 5

Şərh sayı: 2818
Xəbər sayı: 232
Xalı: 22
Qeydiyyat: 29.10.2010
  
Reylerivize gore tesekkurler))) love




Status: qeyd edilməyib
ICQ: --
Reputasiya: 6
SEV_GI (Offline)
Əlavə edilən tarix 2 aprel 2011 21:53 | 4

Şərh sayı: 6171
Xəbər sayı: 335
Xalı: 269
Qeydiyyat: 26.08.2009
  
Maraqlidir....))Emel ederik...))Tewekkurler Sparrow ....love




Status: qeyd edilməyib
imza
ICQ: --
Reputasiya: 9
ONLY_GIRL (Offline)
Əlavə edilən tarix 2 aprel 2011 19:53 | 3

Şərh sayı: 1972
Xəbər sayı: 0
Xalı: 0
Qeydiyyat: 6.03.2011
 
MENLIK DEYIL TWK EDIREM




Status: qeyd edilməyib
ICQ: --
Reputasiya: 4
DAN ULDUZU_ (Offline)
Əlavə edilən tarix 2 aprel 2011 16:00 | 2

Şərh sayı: 786
Xəbər sayı: 26
Xalı: 6
Qeydiyyat: 29.08.2010
Mükafatı yoxdur
в™¥~Dolmanıza yeni bir dad qatmaq üçün içinə qızarmış ya da parçalanmış şabalıd qatmağı təcrübə edin Mence maarqli dad alinar ve leziz olar tewekkur canik~в™¥




Status: qeyd edilməyib
ICQ: --
Reputasiya: -1
hebibi_p (Offline)
Əlavə edilən tarix 2 aprel 2011 14:47 | 1

Şərh sayı: 5686
Xəbər sayı: 698
Xalı: 1232
Qeydiyyat: 27.10.2010
  
Mene lazimlidir bu tesekkurler canim




Status: qeyd edilməyib
imza
Hər kəs aya bənzər. Heç kimə göstərmədiyi qaranlıq bir üzü vardır.
ICQ: --
Reputasiya: 14
Məlumat
"Qonaq" kimi daxil olan ziyarətçilər saytda rəylərin bildirə bilməzlər.Zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya öz hesabınızla sayta daxil olun!

İSTİFADƏÇİ PANELİ


Xoş Gəldiniz

Ləqəb
Şifrə

Qeydiyyatdan keç!
Şifrəni unutmusan?

AYLIQ MÜƏLLİFLƏR

AYLIQ ŞƏRHÇİLƏR

TOP ŞƏRHLƏR

SEV_GI

Şərh sayı: 6171
hebibi_p

Şərh sayı: 5686
_ROCK_STAR_

Şərh sayı: 3871
angel_org

Şərh sayı: 3456
fasqa

Şərh sayı: 3102
EMERALD

Şərh sayı: 2903
xansuagdash

Şərh sayı: 2848
Sparrow

Şərh sayı: 2818
Ice

Şərh sayı: 2397
Menekşe

Şərh sayı: 2376

ZƏNGİn İSTİFADƏÇİLƏR

HiTMaN

xal: 2821
Menekşe

xal: 2366
SiMPLe_GiRL

xal: 2234
Naxcione

xal: 2002
vusaal

xal: 1718
hebibi_p

xal: 1232
M1rZ3

xal: 1095
karakasa

xal: 1073
xeyal98

xal: 1057
NiXaTo

xal: 1003

SORĞU

Sizin fikrinizcə uğurun açarı aşağıdakılardan hansıdır?

İradə və inam
Təhsil və inkişaf
Cəsarət
Ağıl
Maraq
Ümid
Davranış
Sevgi
Digər...


Son Səsverən: Qonaq
Bütün Sorğular